De draaibol, we love it!
/
/
De draaibol, we love it!

De draaibol, we love it!

Zoek je een educatief speelgoed voor je peuter of kleuter? Je kunt dan kiezen voor de dieren draaibol van VTech. Je kind kan op een speelse manier leren. De VTech dieren draaibol is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 36 maanden. De dieren draaibol is voorzien van verschillende kleuren en activiteiten. 

Hoe werkt de dieren draaibol?

De dieren draaibol is een educatief speeltje voor jonge kinderen. Je kind kan de draaibol laten rollen. Door je kind te laten drukken op de toetsen van de draaibol kan deze vormen, kleuren, dieren en cijfers leren onder het rollen. De bal rolt vanzelf door waardoor je kind wordt aangemoedigd om te kruipen bijvoorbeeld. Je baby, peuter of kleuter worden uitgedaagd om een zoekspel te spelen. 

Welke functies heeft de dieren draaibol?

De kleurrijke draaibol heeft afbeeldingen van dieren. Er zijn drie beweegbare dieren op de draaibol. De draaibol is voorzien van knipperende lichtjes en heeft interactieve toetsen die door jouw kind kunnen worden ingedrukt. Je kind kan kiezen uit 15 leuke melodieën en twee liedjes die gezongen zijn. Daarbij is het mogelijk dat je kind cijfers, kleuren, vormen en dieren leert terwijl die speelt met de rollende draaibol.

Het design van de draaibol

De dieren draaibol heeft meerdere kleuren wat goed is voor de zintuigen van je kind. Het zijn vrolijke kleuren die jouw kind uitnodigen om te spelen. Het ontwerp van de dieren draaibol is van goede kwaliteit en gemaakt van sterk materiaal. Het is een stevige bal die goed kan rollen op iedere vloer. Het volume is instelbaar op de draaibol. Wanneer de draaibol niet gebruikt wordt schakelt die zich automatisch uit.

Je kind kan eindeloos spelen met de draaibol door de vele mogelijkheden aan activiteiten. Je kind leert tijdens het spelen. De motoriek en zintuigen van je kind zullen verbeteren door het spelen met de draaibol. De draaibol is ontworpen om te spelen en om te leren. De draaibol is een zelf rollende bal die je kind ook in beweging brengt. De draaibol is voor je kind een spannend en leerzaam speelgoed die zorgt voor een eindeloos speelplezier.

De voordelen van de dieren draaibol

De draaibol is rolt vanzelf. Het is een stevige bal die niet zomaar kapot kan gaan. De vrolijke bal is gebruiksvriendelijk en heeft een goede prijs en kwaliteitsverhouding. Het grootste voordeel van de zelfrijdende draaibol is dat je kind tijdens het spelen geluiden kan herkennen en leren. De bal is een leuk speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. 

Voor baby’s is het ideaal wanneer ze net beginnen met kruipen. Het kruipen wordt bevorderd doordat de bal gaat rollen. Je baby zal dan worden aangemoedigd om sneller te gaan kruipen doordat deze de bal wil pakken. De zintuigen en motoriek van je kind verbeteren doordat ze van alles kunnen doen op de speelbal. 

Je kind leert vormen en kleuren herkennen maar ook dierengeluiden en cijfers. De draaibol is een leuk cadeau voor elk kind en zorgt voor de nodige spanning.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.