Houten babyspeelgoed. Wat is een echte musthave?
/
/
Houten babyspeelgoed. Wat is een echte musthave?

Houten babyspeelgoed. Wat is een echte musthave?

Er is ontzettend veel speelgoed voor je baby te koop. Er is veel speelgoed wat van plastic is maar ook wat goedkoop is. Wanneer je veel liever voor speelgoed wilt gaan dat langer meegaat, duurzaam is en ook nog fijn is om mee te spelen dan houten babyspeelgoed de keuze die je kan nemen.

Voordelen van houten babyspeelgoed

De voordelen van houten babyspeelgoed is dat het duurzaam is, het gaat niet snel stuk en blijft ook lang mooi. Daarbij komt dat houten babyspeelgoed ook nog wat van het kind vraagt. Het is geen speelgoed wat vanzelf gaat maar je moet het zelf trekken, duwen en bewegen. Dat zorgt ervoor dat je kind een actieve geest krijgt en dat ze veel speelplezier hebben.

Houten babyspeelgoed voor de allerkleinsten

Wanneer een kindje drie maand oud is wordt het doelgerichter en begint het iets vast te houden. Dan is het tijd voor grijpspeelgoed waarbij ze wat kunnen vastpakken en vormen gaan herkennen. Zo kan je denken aan een sambabal die licht van gewicht is en ook eenvoudig in de hand van de baby past. Zo zorgt een baby gym ervoor dat de zintuigen geprikkeld worden en de hand-oog coördinatie bevorderd. Vanaf vijf maand sabbelt de baby overall aan en dan is een bijtring of rammelaar een mooi stukje houten babyspeelgoed.

Wanneer het kindje in de leeftijd van zes tot negen maand is gaan ze zelfstandig zitten. Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor ze open en worden ze zich veel meer bewust van wat er om hen gebeurt. Dan is ander houten babyspeelgoed wat het kind bezighoudt. Je kunt dan denken aan een gemakkelijke puzzel, een houten vormenstoof of een dier op wielen. Je kindje kan hier dan zelf mee spelen maar er kan ook samen mee geoefend worden. Gaat je kindje lopen op een poging tot lopen maken, dan kan je aan een ander populair houten babyspeelgoed denken. Een houten loopwagen is dan toch wel heel erg leuk voor je kindje. Zo leert je kindje de eerste stapjes van het lopen maar wel onder begeleiding.

De wobbel

De Wobbel is houten babyspeelgoed wat altijd in de smaak valt bij een kindje. Omdat het er verschillende dingen mee doen: Schommelen, het wordt een brug, er kan een hut van gemaakt worden of het wordt een opstapje.  De wobbel is een stimulans in balans, spel en kracht.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.