Een babyshower, wat voor speelgoed koop je voor de baby
/
/
Een babyshower, wat voor speelgoed koop je voor de baby

Een babyshower, wat voor speelgoed koop je voor de baby

Heb je binnenkort een babyshower? Dit kan van je zus, een vriendin, tante, nicht of misschien zelfs wel van je buurvrouw zijn. Bij een babyshower horen uiteraard cadeautjes, dat betekent cadeautjesjacht! Maar wat ga je met een babyshower voor cadeau geven?

Wat bedoelt men met een babyshower?

Babyshowers zijn een van de leukste dingen. Je viert samen met de mensen waar je het meest van houdt dat er een nieuw leven onderweg is. Hierbij hoort natuurlijk lekker eten en niet te vergeten het raden van de naam van de baby. Bij een babyshower horen cadeautjes, dus met lege handen wil je zeker niet aankomen. Maar wat ga je nu voor babyspeelgoed kopen om te geven tijdens de babyshower?

Baby Speelgoed kopen

Het is altijd leuk om babyspeelgoed te kopen voor de baby die onderweg is. Je kunt van alles qua speelgoed halen, maar wat is handig om nu echt te geven? Welk speelgoed zou je kunnen geven? Haal bijvoorbeeld een schattige rammelaar, een leuk knuffeltje of juist een schattig muziekdoosje. Hierbij kan de baby zich prima vermaken. Hoe ouder het kindje wordt, hoe meer het zichzelf zal gaan vermaken met het speelgoed. Door speelgoed cadeau te geven met een babyshower zorg je ervoor dat er alvast het een en ander aanwezig is voor de aanstaande ouders. Op die manier hoeven de aanstaande ouders geen geld aan speelgoed uit te geven.

Rammelen maar

Bij een babyshower kun je allerlei kleine cadeautjes geven en in een mand stoppen. Je zou ook een rammelaar kunnen kopen. Een rammelaar is babyspeelgoed vanaf drie maand. In de rammelaar zitten meestal balletjes. Door met de rammelaar te schudden zal het geluid geven.

Muziek maken

Kinderen kunnen zich uren vermaken door te kijken naar het muziekdoosje waarbij er dansende figuurtjes te zien zijn of ze luisteren naar de melodieën die eruit komen. Een muziekdoosje is er ook hangend. Dit is voor boven hun bedje of de babybox. Over het algemeen ziet een muziekdoosje er erg schattig uit. Dit komt door de figuurtjes. Nu denk je vast maar is zo’n muziekdoosje wel veilig? Ja!

Lekker knuffelen

Als het kindje ongeveer zeven maand oud is kan het zijn dat die zich aan een knuffel gaat hechten. De knuffel zal het kindje helpen door de moeilijke tijden. Is het kindje ziek of verdrietig? Dan zal die al gauw naar een knuffel gaan grijpen. Het kindje ziet de knuffel als zijn maatje die overal mee naar toe moet.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.