Welk speelgoed voor babys doe je in een babypakket?
/
/
Welk speelgoed voor babys doe je in een babypakket?

Welk speelgoed voor babys doe je in een babypakket?

Als je zus of een goede vriendin een baby verwacht, dan wil je haar natuurlijk wel een beetje extra in de watten leggen. Je zou haar kunnen verrassen met een kraamcadeau. Met een kraamcadeau kun je een baby pakket samenstellen met speelgoed voor het kindje. Maar wat ga je daar allemaal voor speelgoed in doen? En hoort er ook geen verzorging bij in?

Wat bedoelt men met een babypakket?

Een babypakket kan een mand of koffertje wezen die vol zit met cadeautjes voor de kersverse ouders en het kindje. Je mag helemaal zelf bepalen wat je allemaal in een babypakket doet. Hierdoor kun je de kosten zo hoog of laag maken als je zelf wilt. Toch blijft het lastig om spulletjes voor in het babypakket aan te schaffen. Het kan zijn dat je denkt wat moet ik allemaal in zo’n babypakket nu stoppen?

Speelgoed voor babys

Er mag natuurlijk geen speelgoed voor babys ontbreken in het babypakket. Je kunt uit verschillend speelgoed kiezen. Maar kies wel speelgoed wat geschikt is voor de leeftijd. Toch zou je er ook al wel speelgoed in kunnen doen die het kindje later pas gaat gebruiken. Over het algemeen wordt er qua speelgoed in het babypakket een knuffeltje, rammelaar, prentenboekje, houten blokken, muziekmobiel en badeendje gegeven. Naast het speelgoed worden er ook verzorgingsproducten in het babypakket gedaan. Denk hierbij aan babyshampoo of lotion, babydekentje, speen, badcape, hydrofiel doek, proefpakket van luiers en een speenkoord.

Lekker knuffelen

Baby’s zijn gek op knuffelen wist je dat wel? Bij de geboorte is het een onbekende wereld, door ze een knuffel te geven creëren ze een veilige haven voor zichzelf. Als je een babypakket aan het samenstellen bent moet je zeker een knuffeltje erbij in doen. Je zal zien dat het kindje heerlijk met het knuffeltje zal gaan knuffelen.

Spelen maar!

Om de ontwikkeling van het pasgeboren kindje te stimuleren kun je in het babypakket een rammelaar, prentenboekje, houten blokken of een muziekmobiel doen. In het begin spelen ze vooral met de rammelaar en het prentenboekje. Als ze wat ouder zijn komen de houten blokken en de muziekmobiel aan bod. Het is dus ideaal speelgoed voor babys. Kijk wel bij het aanschaffen van speelgoed of het voor de leeftijd geschikt is. Haal alleen speelgoed voor in het babypakket voor de eerste zes maanden. Hier heeft het pasgeboren kindje veel meer aan.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.