Welk speelgoed is geschikt voor een kindje van 1 jaar?
/
/
Welk speelgoed is geschikt voor een kindje van 1 jaar?

Welk speelgoed is geschikt voor een kindje van 1 jaar?

Het is alweer bijna sinterklaas en kerst en dat betekent cadeautjes halen. Heb je een kindje van een jaar of een? Of ben je opzoek naar een geschikt cadeau voor je neefje, buurmeisje of het kindje van je vriendin? Dan wil je wel iets halen wat dan ook voor die leeftijd geschikt is. Maar hoe weet je nu welk speelgoed geschikt is voor een kindje van een jaar?

Het leukste babyspeelgoed vanaf 1 jaar

Een eerste verjaardag voor een kind is er niets mooiers dan nieuw speelgoed krijgen. Maar wat ga je nu voor een eerste verjaardag aan speelgoed aanschaffen wat geschikt is en wat bij zijn ontwikkelingsfase past? In het begin zal je merken dat het cadeaupapier erg interessant is en daar vooral mee zal spelen, maar toch zal je kindje steeds meer interesse krijgen in het nieuwe speelgoed. Speelgoed is pas geschikt voor de leeftijd als het op de ontwikkeling van de motorische vaardigheden, sociale ontwikkeling of de cognitieve vaardigheden is gericht. Doordat je kindje met het speelgoed speelt wat voor de leeftijd van een jaar is geschikt zal de dreumes ook meer gaan leren en ontdekken. Maar welk babyspeelgoed vanaf 1 jaar is nu echt goed geschikt? 

Houten speelgoed

Wil je iets voor je dreumes halen wat niet kapot kan gaan en daarbij ook goed voor de motoriek is? Dan is een houten hamerbank een geschikt baby speelgoed vanaf 1 jaar om aan een kindje te geven. Het is niet alleen leuk voor de dreumes om ermee te spelen maar ook om de frustratie kwijt te kunnen.

De eerste stapjes

Zet je kindje al de eerste stapjes? Een loopwagen is dan superhandig. Ze kunnen dan op de loopwagen steunen tijdens het lopen. De loopwagen heeft er van alles aan zitten namelijk een telraam, vormenstoof, xylofoon en ruimte om andere spullen in te kunnen opbergen. Door het extra gewicht heeft de loopwagen wat meer stabiliteit.

Bouwen en spelen

Is je kindje, neefje, buurjongen gek op bouwen en spelen? Denk er dan eens over na om iets van kartonnen blokken als babyspeelgoed vanaf 1 jaar te kopen. Behalve dat ze een toren kunnen bouwen, is het ook een leuke oefening om de blokken vervolgens weer op de goede manier op te kunnen bergen. 

De rollerbaan

Dit blijft toch wel een klassieker hoor de rollerbaan. Je kunt de houten autootjes over de baan naar beneden laten racen. Je kindje zal hier eindeloos naar kunnen kijken.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.